Пошук

Військово-патріотична гра "Сокіл"Джура""

Дата: 12.05.2017 08:17
Кількість переглядів: 738

    6 травня 2017 року на базі Ярошівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся XІІІ районний похід "Козацькі мандри".

 

    Цей туристичний похід був започаткований ще в 2005 році. З того часу він користується авторитетом серед учнівської молоді Катеринопільського району.    Учасниками походу стали 12 загальноосвітніх навчальних закладів. 


    120 сильних, витривалих та відважних юнаків та дівчат вирішили позмагатися в інтелектуальних та спортивних конкурсах.  Змагання розпочалися конкурсом строю і пісні «Впоряд». Команди продемонстрували свої знання і вміння із стройової підготовки, маршових патріотичних козацьких пісень.


      Інтелектуальний конкурс з історії України «Відун» показав, що діти мають добрі знання з історії України.

     У конкурсі «Рятівник» всі команди отримали високий бал, тому що вони швидко і вправно вміли надавали першу долікарську допомогу.

Багато приємних вражень справив на всіх присутніх конкурс українських пісень про козаків. А гумористичний конкурс «Козацькі побрехеньки» викликав багато щирих та відвертих посмішок.
  Цікавим виявився наступний етап Походу,  в якому  команди виборювали першість у  спортивних конкурсах: ходьба на руках, вихід в стійку на руках до опори, жим гирі та інші.


     Важко було суддям визначитись, хто ж все – таки найсильніший? Отже,  за результатами всіх проведених конкурсів та змагань серед загальноосвітніх навчальних закладів I-II ступенів перемогла команда Шостаківського НВК. А серед загальноосвітніх навчальних закладів I-III ступенів І місце посіла команда Єрківської ЗОШ, ІІ місце - Ярошівської ЗОШ. Всі команди отримали грамоти та подяки. Кожна команда-переможець була нагороджена перехідною булавою. За сприяння  ВО «Черкащани» та зокрема,  Коваленка О. А, Футими А. Ф., Васецького О. В.,  вручена  грошова винагорода  за І, ІІ, ІІІ місця. Голова Мокрокалигірської об’єднаної територіальної громади Пипа В. В. привітала присутніх, вручила грошові винагороди від ТОВ «Кочубій» командам Ярошівської та Мокрокалигірської ЗОШ.
   Колектив Ярошівської ЗОШ виносить особливу подяку старості села Ярошівка Біляку О. Д. за велику допомогу у організації та проведенні заходу.

   Відродження спортивно-патріотичного руху на Україні, увага депутатів обласного рівня, сільськогосподарських виробників, представників місцевої влади свідчить про глибоке зацікавлення вихованням молодого покоління в дусі патріотизму, поваги до традицій народу та любові до України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь