КОНЦЕРТ "ПОДВИГОМ УСЛАВЛЕНІ"

Дата: 12.05.2017 08:18
Кількість переглядів: 653

«Тим, хто поліг у горнилі боїв, хто кров’ю своєю скропив землю! Тим, хто пройшов крізь бої, лихо, голод і холод , хто вижив у тій смертельній війні, всім мертвим і живим! Присвячується…»

Фото без опису

Такими словами розпочався тематичний вечір у Мокрокалигірському сільському Будинку культури , який відбувся 8 травня з нагоди Дня пам’яті та примирення і 72- річниці перемоги над нацизмом у Другій Світовій війні.

Фото без опису

 Знову в будинку культури зібралося багато жителів нашої громади . З самого  початку і до кінця заходу ведучі адресували  теплі вітання ветеранам Другої Світової війни , ветеранам-афганцям , учасникам АТО , їхнім родинам та всім присутнім у залі. В цей вечір ніхто не залишився без уваги. Ветеранів, солдатських вдів , дітей війни та присутніх у залі привітала голова ОТГ В.В.Пипа. У своєму виступі вона наголосила що: «Не може бути майбутнього без минулого»..

Фото без описуФото без опису

Тому ми маємо пам’ятати і шанувати героїв нашої Батьківщини.Зі сцени СБК лунали  вітання Сокуру М.С.- ветерану Другої Світової війни, нажаль, він залишився один у Мокрій Калигірці.

Фото без опису

Для солдатських вдів прозвучала  пісня «Солдатская вдова»  та сценка«Три вдови». Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Сергій Говрас та Анатолій Степанок свої музичні вітання адресували воїнам-афганцям.Багато пісень звучало на честь учасників АТО,наших земляків.В концертній програмі нашого вечора активну участь взяли діти та молодь. Виступи  дітей до глибини душі пройняті любов 'ю до рідної неньки України.?Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь