Громаді нашого села випала велика честь взяти участь у проекті ЄС ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду"

Дата: 06.09.2016 09:12
Кількість переглядів: 638

Громаді нашого села випала велика честь взяти участь у проекті ЄС ПРООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду", "Інноваційні енергоефективні заходи в ФП с.Єлизаветка". Капітальний ремонт системи опалення із встановленням піролізного котла, проведення тепломережі до ФП, заміна вікон та дверей, ремонт системи опалення - ось така громіздка робота зроблена у приміщенні, де знаходяться ФП та дитсадочок.

Фото без опису

Громадою села було створено кооператив "Вись", який очолив Ярослав Марусяк. Велика заслуга в раалізації проекту старости села Михайлець Світлани Федорівни, яка взяла на себе цю велику відповідальність. І ось, 4 серпня, відбулося свято: відкриття дитячого садочка "Малятко".

Фото без опису

Ведучі свята Н.Гончаренко і О.Махиня надали слово старості  Михайлець С.Ф., яка розповіла про труднощі і успіхи, про допомогу небайдужих людей. Подякувала всім, хто допомагав працею і коштами. Особливо теплі слова звучали на адресу депутатів облради Олександра Коваленка та Артура Футими, місцевих фермерів - Михайлець Василя, Дробота Леоніда, Семенюка Леоніда.

Фото без опису

Гості подарували малечі багато подарунків. І ось урочиста мить - голова громади Пипа Вікторія Вікторівна та староста Михайлець Світлана Федорівна перерізають червону стрічку. Першими заходять наймолодші - щасливі дошкільнята.

Фото без опису

Хочеться побажати працівникам садочка та дітям міцного здоров'я, успіхів. Душа радіє, що село живе, коли є такі відповідальні керівники, добрі справи яких підтримуються  небайдужими людьми.

Фото без опису  Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь