Україно, цвіти у любові й добрі!

Дата: 24.08.2017 12:02
Кількість переглядів: 627

       «Україно , цвіти у любові й добрі» саме під такою назвою відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня Державного Прапора та 26-ої річниці незалежності України в Мокрій Калигірці.

У чудовому столітньому парку красувалася літня сцена , прикрашена новенькими українськими рушниками , спеціально замовлених для прикраси сцени , а також українська символіка та великий вінок з квітів. Святковий настрій доповнили учасники заходу , вони всі одягнули національний український одяг . Присутні на святі глядачі та гості також одягли нашу красиву , яскраву вишиванку.

Фото без опису

           Розпочалося свято хореографічною композицією -  «І буде жити Україна» . ЇЇ підготувала Катерина Костюшко , молодий хореограф ,яка щойно закінчила Канівський коледж культури і мистецтв , а вже з першого серпня працює у нашій громаді . Це для наших дітей та молоді справжній подарунок до свята. Вона доклала багато зусиль , аби  учасники  новоствореного колективу виступили як найкраще . І Їй це вдалося . Про це свідчили бурхливі аплодисменти глядачів . А  голова Мокрокалигірської громади - Вікторія Вікторівна Пипа подарувала  колективу нові танцювальні туфлі.

Фото без опису      У своєму виступі Вікторія Вікторівна привітала жителів громади , побажала насамперед миру , родинного затишку , злагоди та процвітання . З словами вдячності звернулася вона до жителів громади , які захищали і захищають нашу землю на Сході Україні . Їм було присвячено багато музичних вітань . В цей урочистий для нас день ми поклали квіти до обеліску Слави  та до погруддя нашого кобзаря - Тараса Григоровича Шевченка.

Фото без опису

          Продовжили концертну програму вихованці ДНЗ «Ромашка». Діти також виступали в новеньких українських костюмах . Вони виконали танець «Гопачок»,пісні та вірші про Україну . Завдяки тісній співпраці працівників дитячого садочка «Ромашка» ,  Мокрокалигірської ЗОШ , Мокрокалигірського БРЦПО ,  з сільським Будинком культури наші маленькі  та юні зірочки беруть активну участь у масових заходах громади . А талановитих дітей у нас дуже багато ,  їх потрібно тільки відшукати і розвивати.

Фото без опису          Вся концертна програма була складена за участю жителів громади . В ній взяли участь люди різного віку і вподобань. Їх  об’єднала любов до мистецтва та до нашої рідної України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь