Пошук

Сини однієї родини

Дата: 08.12.2016 12:31
Кількість переглядів: 670

      6 грудня за пропозицією голови Мокрокалигірської об’єднаної територіальної громади В.В. Пипи  було проведено тематичний вечір присвячений 25-ій річниці Збройних Сил України.

Фото без опису

Тон  йому задала ведуча директор Мокрокалигірського сільського Будинку культури Тетяна Говрас  і виконавиця першого музичного вітання  Наталія Когут. Слухаючи  «Пісню солов’їну»,  всі присутні «не могли стримувати сліз», так вона пройняла душу кожного.

Фото без опису   Фото без опису

       Голова громади В.В.Пипа у своєму виступі  звернулася до учасників АТО і вручила їм Подяки з нагоди свята. Вона проінформувала учасників АТО, що для них та людей з обмеженими фізичними можливостями  у дільничній лікарні створюється реабілітаційний центр з сучасним медичним та спортивним обладнанням.

Фото без опису

    Вікторія Вікторівна оголосила Хвилину Мовчання в пам'ять про тих, хто віддав своє життя за Свободу і Незалежність України.

        Завідуюча військово-обліковим бюро Мокрокалигірської сільської ради  В.В.Поліщук  по материнськи привітала всіх зі святом, побажавши мирного неба над Україною та міцного  здоров'я.

Фото без опису

      Цей день  залишиться пам’ятним для учасників АТО  сіл Мокрокалигірської громади.  Адже на  цьому святі вони  згуртувалися, як сини однієї родини і одноголосно обрали голову спілки учасників АТО, котрим став Олександр Вікторович Могила. Він одним з перших  добровольців пішов  боронити українську землю. О.Могила має бойові нагороди, і повернувшись додому, опікується кожним учасником  бойових дій на Сході України.

Фото без опису

       Самодіяльні артисти громади Петро Колодюк,  Олександр Дробот,  Сергій Говрас,  Анатолій Степанок своїми піснями намагалися  підняти настрій гостям свята. І кожний їхній виступ, який був вдало підібраний, викликав особливі емоції у присутніх – сльози радості, віри та надії.

Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису   Фото без опису

    Окрім концертної програми на учасників АТО чекав святковий стіл. Спонсорами  свята стали  голова Мокрокалигірської громади В.В.Пипа, старости сіл  Д.В.Присяжнюк, С.Ф.Михайлець, О.Д.Біляк, директор ТОВ «Сиророб» Р.В.Волошин.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь