Пошук

ВОНИ ДАРУЮТЬ НАМ КРАСУ!

Дата: 09.11.2017 16:51
Кількість переглядів: 679

9 листопада ми відзначили своє професійне свято  Всеукраїнський день працівників культури та аматорів народного мистецтва.

З нагоди цього свята для працівників культури Мокрокалигірської об'єднаної територіальної громади силами працівників сільської ради , які у нас дуже талановиті і співочі , було організовано і проведено чудовий святковий концерт.

Для когось може це і дивно , який концерт можуть дати працівники сільської ради  ,  але особисто для нас це не дивина .

Другий рік підряд колектив нашої сільської ради дивує нас своєю увагою та  талантами . В цей святковий день вони дарували нам чудові пісні , дотепний гумор , читали вірші , які складали для працівників культури самі . А які інсценізації та гумористичні сценки запропонували нам ці самодіяльні артисти . На запитання , коли ж вони знаходили час на репетиції , тому , що робочі дні у них загружені , вони тільки посміхалися .

Висловлюємо щиру вдячність нашій голові громади Вікторії Вікторівні Пипі , яка поважає людей такої нелегкої професії і завжди іде на зустріч , спасибі нашому начальнику відділу освіти , охорони здоров'я , культури , молоді та спорту –Тетяні Степанівні Онищенко,  яка організувала в одну дружню команду працівників сільської ради і всі разом вони подарували нам свято , цінні подарунки , квіти та тепло своїх сердець .

Особливе спасибі чудовому керівникові , людині , яка ось уже два роки дбає за культуру у нашій громаді і є постійним спонсором всіх,свят , конкурсів  , фестивалів та заходів . Ось і в цей святковий для нас день ми отримали від нього цінний подарунок . Це Олег Миколайович Бабченко . Всі працівники в цей день відчули повагу , підтримку і  власну значимість.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь