Пошук

Зустрілися воїни - інтернаціоналісти

Дата: 21.02.2017 12:51
Кількість переглядів: 755

З словами вдячності звернулася ведуча Тетяна Говрас  до присутніх  воїнів – інтернаціоналістів Мокрокалигірської об’єднаної  територіальної  громади, які зібралися в Будинку культури в день виведення військ з Афганістану – 15 лютого.

Пам’ятаєте ті важкі хвилини,

Коли ділились хлібом ви навпіл,

Коли ковток води ви теж ділили,

Коли у небо погляд ваш летів.

Згадайте  - горять зірки там над Кабулом,

А поміж них здіймається «Тюльпан»,

Несучи на рідну землю тяжким гулом

Тіла синів, що полягли там за Афган.

З такими словами  звернулася ведуча Тетяна Говрас  до присутніх  воїнів – інтернаціоналістів Мокрокалигірської об’єднаної  територіальної  громади, які зібралися в Будинку культури в день виведення військ з Афганістану – 15 лютого.  Спочатку виступили  виконуючий обов’язки начальника Катеринопільського РВК О.О.Трохименко, заступник голови Мокрокалигірської сільської ради В.В.Бецун, завідувачка  військово-обліковим бюро виконавчого комітету  Мокрокалигірської сільської ради В.В.Поліщук. Вони вручили учасникам бойових дій Подяки, висловлюючи слова вдячності за те, що будучи зовсім молодими, не рахувалися з власним життям і  з честю виконали наказ держави.

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих побратимів, яких забрала та проклята війна і які померли, втративши на ній своє здоров'я.

Цей вечір-зустріч  пройшов у невимушеній теплій обстановці. Воїни – інтернаціоналісти В.В.Бабенко, М.М.Шапалов,  С.Є. Голос  висловили вдячність, що всі побратими зустрілися з нагоди цього пам'ятного дня. 

А В.П. Бойченко  прочитав вірш, присвятивши його  всім матерям, які в глибокій молитві та вірі чекали на повернення  синів додому з тієї страшної війни.

Самодіяльні артисти Мокрокалигірської територіальної об’єднаної громади  Сергій Говрас,  Анатолій Степанок, Наталія Когут, Володимир Трохименко, Яніна Біляк  подарували воїнам-інтернаціоналістам  пісенні вітання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь