КОНЦЕРТ ПАВЛА ДВОРСЬКОГО

Дата: 10.04.2017 13:00
Кількість переглядів: 916

8 квітня в Мокрокалигірському СБК відбувся концерт за участю народного артиста України Павла Дворського, його синів Павла та Вячеслава, а також заслужених артистів України Василя та Андрія Томіленків.

Фото без опису

Фото без опису

Не так часто до нас приїздять столичні артисти, і, мабуть, дуже пошкодує той, хто не прийшов послухати цих українських соловейків.Фото без опису

У їх виконанні прозвучали пісні, які глибоко зворушили душі жителів нашої громади.

Розпочав концерт народний артист України Павло Дворський. Продовжили концерт його сини – Павло та Вячеслав. Багато пісень виконала родина Дворських, та коли звучали «Батькова сорочка» та «Стожари» - зал вибухав емоціями та бурхливими оваціями. Коли звучали пісні «Ангели майдану» і «За Україну» - зал аплодував стоячи і у багатьох на очах були сльози.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Продовжив цей незабутній концерт дует «А ми удвох» Василя та Андрія Томіленків. Давня дружба об’єднує їх з Павлом Дворським. Своїми запальними піснями вони «завели» публіку.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Артисти поїхали, а в жителів громади ще надовго залишаться приємні спогади про цей концерт.

Ми пишаємося тим, що рівень культури в нашій громаді зростає. Жителі сіл беруть активну участь у масових заходах, молодь оминає бари та йде до Будинку культури.

Фото без описуФото без опису

Працівники культури висловлюють щиру подяку сільському голові Пипі Вікторії Вікторівні за розуміння та всебічну і постійну підтримку.

Особливу подяку висловлюємо Олегу Миколайовичу Бабченку, який виділив кошти для придбання квитків художнім колективам нашої громади.

Дякуємо спонсорам, які допомагають коштами та підтримують розвиток культури в громаді – Безкоровайному Валерію Борисовичу, Волошину Руслану Васильовичу, ТОВ «Кочубій».Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь