Добрі починання

Дата: 06.12.2016 14:36
Кількість переглядів: 545

Гарний настрій людей значною мірою залежить від того, яким вони бачать своє село. Саме тому велике значення для нас, ярошівчан, має благоустрій наших вулиць, ошатність наших будинків та хороше покриття наших доріг.

Фото без опису

Нещодавно коштом  бюджету громади  по вулиці Лермонтова було проведено ремонт дорожнього покриття. Сьогодні по нашій вулиці можна проїхати автомобілем в будь-яку погоду. Мешканці надзвичайно задоволені змінами, які з нею відбулися.

Кожен з нас розуміє, як непросто у теперішній важкий для країни час віднайти та викроїти із скромного бюджету громади кошти на ремонт доріг, вулиць, прибудинкових територій, дахів… І хоча все, що виконують наші працівники сільської ради, комунальних підприємств, є їх безпосереднім професійним обов’язком, ніколи зайвими не бувають людські шана і вдячність. Адже часто-густо їх праця залишається непоміченою і не сприймається мешканцями села, як щось особливе.

Ми хочемо передати сердечну подяку голові Мокрокалигірської об’єднаної територіальної громади Вікторії Вікторівні Пипі, старості села Ярошівка Олегу Дмитровичу Біляку, вуличному депутату Оксані Петрівні Табачківській, що у цей непростий для нашої країни час змогли знайти ресурси для благоустрою нашої вулиці.

Фото без опису

Переконані, що відповідальність кожного керівника перед громадою починається із чистоти міста, села, селища. Ви з честю виконуєте це важливе завдання.

Нехай і надалі порядок та лад панують у нашій громаді, а людська вдячність додає наснаги і сили у Вашій відповідальній та нелегкій праці!

З повагою, мешканці вулиці Лермонтова с. Ярошівки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь