Пошук

«Вклоняємося Вам, любі жінки!»

Дата: 07.03.2018 17:21
Кількість переглядів: 696

7 березня до Мокрокалигірського  сільського Будинку культури поспішали жіночки, жартуючи про себе: -«Дівчата, а свято нам таки не відмінили, тільки трішки не зручно, що свято розпочинається в дві години дня, ще ж не все зготували до свята».

Прозвучали фанфари і на сцену вийшли ведучі: переможці обласного конкурсу читців Ілля Мар'ян та Олег Черкасов і маленький, але надзвичайно талановитий хлопчик – Максим Трохименко.

Вони зачарували жіноцтво громади своїм вмінням вести такі чудові заходи та побажали надії, віри в краще майбутнє, любові, миру. А також розказали про свою синівську любов, нічим не виміряну, подаровану на все життя. З першим музичним вітанням до  жінок звернувся Олександр Дробот, його виступи на сцені завжди є сюрпризом для глядачів.

Вітали своїх матусь та усіх жінок з святом 8 Березня: Яна Ковальчук, Людмила Кокоуліна, Євгенія Руда, Яніна Біляк, Маргарита Машкаренко, Євгенія Драга, Настя Поцелуйко, дует у складі Лариси Голос та Катерини Гончаренко, подружжя Сергія та Тетяни Говрасів, народний колектив « Надвечір'я».

Завітав на наше свято і привітав чудовим співом жінок Сергій Бабенко з Новоселиці та онук Анни Мартєвої – Олександр Мартєв, талановитий юнак, який тринадцять років займається в хореографічному колективі в м. Кіровоград.

Багато сміху викликала сценка «Дві кумасі» у виконанні Вікторії Онищенко та Вікторії Фертюк, гумор, який прочитала Катерина Гончаренко.

Порадував грою на гітарі та співом Ілля Мар'ян, який мріє вступити до театрального ВУЗУ.

 З великим задоволенням вітала всіх жінок громади Вікторія Вікторівна Пипа , яка несе на своїх тендітних плечах, важку ношу жінки – керівника.

 Всі присутні в залі жінки отримали квіти від постійних спонсорів Олега Миколайовича Бабченка та  депутата обласної ради Олександра Анатолійовича  Коваленка.

 Свято для жінок вдалося на славу і надіємося, що ніхто його не відмінить.

       

               

 

           

            

            

            

                  

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

          


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь