Семінар вчителів – початківців у Мокрокалигірській ЗОШ

Дата: 26.04.2018 16:23
Кількість переглядів: 598

26 квітня 2018 року у Мокрокалигірській  ЗОШ І- ІІІ ступенів  відбувся семінар – практикум  для вчителів початкових класів на тему: « Розвиток творчого потенціалу учнів початкової ланки навчання  на уроках природничо- математичного спрямування шляхом інтеграції навчання з предметами художньо – естетичного циклу»

Фото без опису

   Цікаві, нестандартні уроки, проведені вчителями Гайшук А.О. та Гірніченко Н.М., засвідчили  хороший  рівень підготовки наших освітян до роботи у Новій українській школі.  Організації освітнього процесу у    Мокрокалигірській школі постійно приділяється значна увага, що ставить на меті підготовку учнів до успішного переходу у старшу ланку навчання. На уроках учителі  урізноманітнюють  методи і прийоми  проведення уроків, учні      активні  та зацікавлені у засвоєнні   нової теми.

  Практична частина семінару була при свячена обговоренню Концепції  Нової  української школи, підготовки до роботи в ній учителів та учнів.  Вчитель – методист початкових класів Л.Т. Дідук   підготувала цікаву презентацію щодо  організації освіти у країнах зарубіжжя , а також звернулася до  праць прогресивних вітчизняних педагогів, які   ще у ХХ столітті  впроваджувати у своїй  діяльності    саме ті методики, які стали ключовими сьогодні .

 У рамках семінару також було проведене родинне свято « Калина червона, калина барвиста», яке підготувала зі  своїми вихованцями  О.М. Школьна. Учасниками цього свята стали і  батьки  наших учнів.  Проникливо   звучала пісня « Не ламай калину» у виконанні   Євгенії  Рудої , мами одного з учнів, яка нікого не залишила байдужим, адже її  щирі , задушевні  слова торкнулась сердець усіх учасників семінару.  Така тісна співпраця з батьками  принесе позитивні результати у подальшому навчанні та вихованні школярів,         бо саме ці вимоги  включені   розробниками до    Конценпції  Нової української школи.

 Хочеться подякувати колективу Мокрокалигірської ЗОШ І-ІІІ ступенів за їх працю , за ту  теплу атмосферу, яку вони створили у закладі.  Бажаємо творчого натхнення  у їх нелегкій  місії -  навчання та виховання  свідомих  патріотів нашої України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь