Мріяли і досягли

Дата: 14.08.2018 13:21
Кількість переглядів: 561

  Про цих юних і талановитих земляків не можна мовчати.

Ілля Мар'ян та Оксанка Будник активні учасники художньої самодіяльності Мокрокалигірської громади, неодноразові переможці обласних конкурсів та фестивалів, чудові та вмілі ведучі культурних заходів. Талановиті від природи, вони завжди прагнули навчитися більше , від своїх наставників черпали все найкраще.

  І ось нарешті збулася їхня мрія. Вони вступили в престижні столичні ВУЗИ. Радіємо ми, працівники культури Мокрокалигірського СБК, батьки, вчителі, всі, хто вклав у цих дітей часточку свого серця та знання.

   Іллюша, так ніжно ми його називаєм , завдяки своїй наполегливості за три роки освоїв ази гри на гітарі та нотної грамоти, дуже полюбив співати і з задоволенням співає на сцені Будинків культури громади, часто сам собі акомпонує.

Фото без опису

Має неабиякий талант писати вірші та прозу, вміло декламує їх на сцені. А щодо танцю мастак… Його вміння високо оцінила приймальна комісія Київського національного університету культури і мистецтв (Михайла Поплавського). Так наш Ілля Мар'ян став студентом цього закладу.

   Оксана Будник талановита і дуже наполеглива ще з дитинства. Вона , як і Ілля, пише вірші, прозу, працює над різними сценаріями та інсценізаціями . А ще має гарний голос та відмінний музичний слух. Вміло грає на фортепіано та гітарі, в Канівському коледжі освоїла ще й саксофон. Цей музичний інструмент і став для неї головним. Його вона обрала для подальшого вивчення та вдосконалення.    

Фото без опису

   Закінчивши в цьому році  Канівський коледж культури і мистецтв з Червоним дипломом Оксанка не зупинилася на досягнутому і вступила до Київського педагогічного університету ім.Бориса Грінченка на факультет – музичне мистецтво, інструментальне виконавство.

 Оксанка та Ілля мріяли і досягли. Ми віримо в їхнє щасливе майбутнє. Освоївши улюблені спеціальності, наші «зірочки» обов'язково з'являться на Великій сцені. Бажаємо  їм здоров'я та  творчих успіхів, а ще щоб не забували своїх наставників і радували своїми виступами своїх земляків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь