Всеукраїнський пісенний конкурс "З любов'ю до життя"

Дата: 03.10.2018 11:48
Кількість переглядів: 920

   Під такою назвою другого жовтня  в м.Києві відбувся Всеукраїнський пісенний конкурс за сприяння  «Благодійного фонду «Дніпровський»», управління культури,туризму та охорони культурної спадщини Дніпровської районної державної адміністрації.

    Фото без опису

    На цей чудовий захід  з'їхалися колективи з усіх областей України. Від Черкаської області участь у цьому конкурсі прийняли колективи  Лисянського , Канівського, Драбівського , Корсуньського районів. Нашу  Мокрокалигірську  об'єднану територіальну громаду  представив народний аматорський фольклорний колектив «Надвечір'я».

Фото без опису    Двадцять п'ять учасників брали участь у  нашій категорії «вокальні , фольклорні ансамблі, гурти». По два  твори виконували конкурсанти. Наші артисти виконали акапельну пісню « В  кінці греблі,шумлять верби» та жартівливий «Калигірський кужіль». Аж занадто хвилювалися наші жіночки, тому що, не кожному щастило виступати на столичній сцені. Після кількох годин цікавого концерту, наступила і очікувана та приємна мить – нагородження. Наш колектив отримав високу нагороду, диплом ІІ ступеня та кубок лауреата ІІ ступеня. Нам було дуже приємно відчути себе переможцями. Нагороди вручив президент «Благодійного фонду «Дніпровський»- А.М.Павленко, в.о.начальника управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації – І.П. Пиндюра .

    Стомлені, але задоволені ми поверталися  додому.

Фото без опису

    Нам хочеться знайти  найкращі слова вдячності тим людям, які не байдужі до культурного розвитку Української нації. Сердечно вдячні голові громади, яка переймається нашими проблемами, ніколи не стоїть осторонь та надає нам посильну допомогу - В.В.Пипі, постійному спонсору масових заходів, обласних  та всеукраїнських конкурсів , а також чудовій і чуйній людині  директору ТОВ імені В.П.Гетьмана – О.М.Бабченку, директору ТОВ «Сиророб»- О.В.Смирнову, який з самого початку свого керівництва іде нам на зустріч та допомагає фінансово. Користуючись нагодою дякуємо підприємцю - Д.В.Безкоровайній, яка також є постійним спонсором наших заходів. До  Всеукраїнського Дня бібліотекаря з її допомогою було придбано подарунки для бібліотекарів нашої громади.

     Працівники культури щиро вдячні учасникам колективу «Надвечір'я». Бажаємо їм здоров'я , миру,злагоди в родинах. Любіть життя, співайте для душі та для людей. Там де пісня там завжди добро,любов і згода.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь