Пошук

ТЕПЕР НЕ ХЛОПЕЦЬ Я – КОЗАК

Дата: 16.10.2017 16:11
Кількість переглядів: 933

Саме під такою назвою відбувся розважальний молодіжний вечір у Мокрокалигірському Будинку культури , присвячений  Дню Українського козацтва та Дню захисника Вітчизни. Такі  Розважальні заходи дуже полюбляють у Мокрій Калигірці.

Четверо молодих юнаків виявили бажання змагатися і бути кращими . Це Ілля Мар'ян з с.Суха Калигірка , Святослав  Загоруй з с.Мокрої Калигірка , Олег Черкасов з  с.Ярошівка , Дмитро Олійник також з с. Суха Калигірка.

Розпочався конкурс з  «Привітання» . В цьому конкурсі учасники розповідали про про себе , про свої захоплення , вітали своїх суперників , глядачів , журі .

Наступний конкурс « Розминка» . Тут хлопці показали свій інтелектуальний розвиток . Дали дотепні відповіді на складні історичні запитання . Потім конкурсантам було запропоновано різні життєві «Ситуації» з яких потрібно було б знайти правильний вихід . А які варенички вміють ліпити козаки з нашої Мокрокалигірської громади , це завдання на мій погляд було не таке уже й легке. Потрібно було прямо на сцені замісити тісто та зліпити  5 вареничків з картоплею.

І з цим завданням хлопці справились чудово  , правда тільки весь одяг був притрушений борошном та тістом . Цей конкурс мав жартівливий характер , але було дуже весело і цікаво . Чудово справилися учасники і з конкурсом « Реклама» .

Найбільшого захоплення у глядачів викликав конкурс « Я – артист». Тут наші хлопці показали свої таланти дані їм від Бога . Ілля Мар'ян  –  грав на гітарі , читав вірші , Олег Черкасов  –  прочитав свой власний вірш «Послання Україні» ,  який дуже сподобався журі та всім присутнім на заході . Діма Олійник грав на гітарі і виконав українську народну пісню «Ой на горі два дубки». Вперше на нашій Мокрокалигірській сцені заспівав Святослав Загоруй.

Завершився конкурс підтримкою вболівальників , які прийшли підтримати наших конкурсантів .

І ось конкурс завершився . Козаки з нетерпінням чекали результатів . Перемогу у номінації «Вірність народним традиціям» - отримав Святослав Загоруй , Ілля Мар'ян став переможцем у номінації «Майбутня зірка України», Діма Олійник   переміг у номінації «Перлина Інтелекту».  Але так ,як  в кожному конкурсі є переможець .  На нашому конкурсі титул «Супер  козак громади 2017 р.»- отримав Олег Черкасов   з с.Ярошівка .

Дякуємо учасникам за участь у розважальному конкурсі та гарні виступи .

Особливе спасибі голові громади В . В . Пипі , та спонсорам заходу Таїсії Безкоровайній та Олегу Бабченку.

Вміло вели святкову програму Вікторія  Онищенко та Віталій Ілєйко , постійні учасники  художньої самодіяльності  Мокрокалигірського СБК .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь