Збори пайовиків

Дата: 09.03.2021 07:51
Кількість переглядів: 4379

    04 березня 2021 року  у приміщенні  концертного залу Центру культури і дозвілля села Мокра Калигірка  відбулися збори пайовиків  сіл Мокра Калигірка, Суха Калигірка, Ярошівка , Надвисся та Любисток за участю представників   агрофірми « Хлібороб» у формі ТОВ « Кернел» , яка  є  орендарем земельних паїв  на території громади .

Фото без опису

    Серед представників агрофірми були  Проценко Оксана Ростиславівна- спеціаліст із соціальних питань,  Сурженко  Андрій Миколайович- керівник земельного відділу,  виконавчий директор агрофірми «Хлібороб» у формі ТОВ « Кернел» Кізяєв Ігор Олександрович та представник агрофірми у селі Мокра Калигірка Тетяна Валентинівна Лешко.

   Проценко  О.Р.  розповіла присутнім про хід  виконання соціальної угоди,  сума якої   у  2020 році  була у розмірі492 тис. 235грн., що становить  близько 100 грн. із 1 га. Вказані кошти спрямовувались на надання матеріальної  допомоги на поховання   особи , що є орендодавцем, народження дітей орендодавців, подарунки учасникам АТО, випускникам шкіл та дитсадків, привітань старожилів громади ,  новорічні подарунки  учням шкіл та вихованцям дитсадків,облаштування  амбулаторії ЗПСМ села Ярошівка, придбання меблів у ЗДО « Ромашка» та конвекторів у приміщення  центру фізичного здоров'я населення « Спорт для всіх», що функціонує у селі Мокра Калигірка.

   Зазначалося також , що представництво агрофірми  завжди із належною увагою ставиться до звернень сільського голови  та старост сіл  і ніколи не відмовляє у допомозі, яка передбачена соціальною угодою . Особливо своєчасною та дієвою була допомога , що надавалась  Мокрокалигірській сільській територіальній громаді навесні 2020 року у період  поширення гострої респіраторної хвороби  COVID-19  в Україні .  Понад сто тисяч гривень було виділено на придбання  засобів індивідуального захисту , дезінфекторів, безконтактних термометрів .

У цілому за 2020 рік  за соціальною угодою було надано допомогу  у розмірі   492 тисячі 235 гривень та сплачено податків до бюджету Мокрокалигірської  сільської ради понад 8 млн.гривень

     За словами Кізяєва І.О.   на даний час питання про підвищення  плати за договором оренди не розглядалося. Сума виплат залишиться на рівні минулого року , тобто 11,5 %.

 Проте , у 2021 році заплановано збільшити допомогу пайовикам при народженні дітей, що  тепер становитиме 5 тисяч гривень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь