Пошук

Секрети успішного резюме

Дата: 27.07.2021 08:57
Кількість переглядів: 277

21 липня фахівцем з профорієнтації Катеринопільської районної філії Палубінським Олександром було проведено профконсультаційний семінар для безробітних на тему: «Секрети успішного резюме», в ході якого безробітні  розширити навики самостійного пошуку роботи з використанням власного професійного резюме.

Спеціаліст зазначив: «Резюме – один з найефективніших засобів пошуку роботи. Яким би чином громадяни не шукали роботу – рано чи пізно вам запропонують надати резюме». Олександр Петрович надав безробітним детальні роз’яснення про види резюме, його структуру, особливості викладення окремих блоків.

В ході заняття учасники активно обговорювали та ділилися думками щодо можливостей застосування резюме, досвідом при оформленні різних форм документів при працевлаштуванні, а також отримали можливість на практиці  скласти макет власного резюме. Саме практична частина заходу виявила, які саме труднощі  виникають у громадян при самостійному складанні цього документа. Надані фахівцем рекомендації дозволять у майбутньому уникнути перепон та створювати якісне та цікаве для роботодавця резюме.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь