В Мокрокалигірській громаді відбулося грандіозне свято

Дата: 03.09.2021 08:44
Кількість переглядів: 3250

В Мокрокалигірській громаді відбулося грандіозне свято, яке приурочене  до ювілейної 30-ї річниці Незалежності України, Дня Державного Прапора України та Дня громади.

Фото без опису  Фото без опису 

Сільський голова Вікторія Пипа, виконавчий комітет Мокрокалигірської сільської ради,  депутатський корпус висловлюють щиру подяку усім, хто долучився до організації та проведення святкових заходів, які запам'ятаються надовго нам усім!

Фото без опису  Фото без опису 

Велика вдячність абсолютно всім, хто долучився до цього прекрасного дійства! 
Велика щира подяка старостам старостинських округів Мокрокалигірської громади - Діні Присяжнюк, Олегу Біляку, Світлані Михайлець, Володимиру Ковалю, Людмилі Сіренко, жителям сіл громади та керівникам закладів на відповідних територіях за організацію прекрасних виставок декоративно-прикладного мистецтва дітей та майстринь громади, столів достатку.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Особлива подяка директору БРЦПО в Черкаській області Кошолапу С.В. та колективу за чудову презентацію професій, яким навчають студентів у даному закладі та виставку їхніх робіт. Це було креативно - представлено вироби кухарів, перукарів, швей, макети техніки, вироби теслярів, меню за Клопотенком (комплексний обід за новими технологіями, яких вимагає сучасність), коктейлі барменів, сервірування столів офіціантів та ін.

Фото без опису  Фото без опису  Фото без опису

Взяв участь у даному заході також Мокрокалигірський психо-неврологічний інтернат в особі директора Мартиненка І.М. з колективом, були представлені вироби жителів закладу та продукції, яку вирощують і виробляють в інтернаті.

Хочу також сказати слова вдячності всім організаторам свята, директору Говрас Т.В. та працівникам ЦКіД, директору Центральної публічної бібліотеки Назаренко Н.В. та працівникам сільської ради. Хочеться подякувати діткам і дорослим жителям громади, які завжди беруть участь у культурно-масових заходах та художній самодіяльності.

Фото без опису

Щира подяка майстриням нашої громади:

Мокра Калигірка

  1. Картини , вишиті бісером:

Коваленко Валентина Степанівна та Коваленко Людмила Анатоліївна

  1. Виставка малюнків:

Продан Анастасія, Продан Андрій, Чеповенко Валерія, Майорова Юліана, Сарапин Аня, Сьобко Наталія, Варяниця Анастасія,  Гречук Анастасія

  Ярошівка

  1. Вишивка бісером – Омельченко Оксана Миколаївна
  2. Вишивка гладдю – Копейка Галина Миколаївна
  3. Модульне ори гамі, вироби з дерева – учні Ярошівської ЗОШ (вчитель Байда Леонід)

   Єлизаветка

  1. Картини , вишиті бісером, модельне оригамі – Яременко Ялина Дмитрівна, Мельниченко Валентина Олександрівна

Суха Калигірка

  1. Вишивка бісером – Ткаченко Ольга Вікторівна
  2. Вироби з дерева – Марценюк Юрій Олександрович
  3. Вишивка бісером – Власенко Наталія Павлівна
  4. Малюнок по дереву – Глушко Катерина Михайлівна
  5. Вироби з овочів – Бондаренко Олеся Анатоліївна
  6. Вишивки :  Буравльова Любов Яківна,  Заболотня Оксана  Ярославівна

 Киселівка

  1. Вишивка: Шеддаді Юліана Володимирівна, Поліщук Галина Миколаївна.

      Ступичне

  1. Вишивка, в’язання гачком – Тертична Світлана Володимирівна
  2. Картини фарбами – Деревецький Леонід Михайлович
  3. Вишивка – Коваль Юлія

Нехай ваша енергія та натхнення ніколи Вас не покидають й завжди буде бажання робити таку красу, яка тішить людське око й додає настрою та позитиву.  


Особлива подяка благодійникам, завдяки яким свято відбулося яскравим,  цікавим та запальним. Дякуємо найбільшому сільгоспвиробнику у Мокрокалигірській ТГ Агрофірмі «Хлібороб» у вигляді ТОВ в особі затупника директора центрального кластера Кізяєва І.О. та БФ «Разом з Кернел» в особі керівника Потоцького І.М. за феєричний виступ аматорського колективу народної пісні «Гуляй душа». Їх виступ  додав святі особливого колориту та яскравих вражень. Жителі громади та гості залюбки підспівували артистам та підтанцьовували під їх пісні.

Велика вдячність керівникам сільгосппідприємств, які фінансово підтримали організацію свята та вручення призів. Директор ТОВ ім. В.П. Гетьмана Олег Бабченко профінансував придбання ювілейних медалей до 30-ї річниці Незалежності України, які були вручені учасникам АТО/ООС та учасникам бойових дій у Другій світовій війни, банера та святкового салюту.

ПП Дрибас А. С., ТОВ "Сиророб" в особі директора Смірнова О.В., депутат Мокрокалигірської сільської ради Андрущенко Ю. Б. підтримали фінансово у придбанні подарунків новонародженим діткам громади, молодим сімейним парам, парам, які в цьому році святкують Золоте весілля, сувенірні чашки для гостей та іменинників, й чатування кашею та юшкою для жителів громади.

Приємно, що ввечері, до нас також завітав депутат Черкаської обласної ради Коваленко О. А. з теплими вітаннями та подарунком – фаєр-шоу (гра з вогнями) та салютом.

Також до святкування Дня громади з гарним подарунком (дві дерев’яні гойдалки та дві лавки) долучилось підприємство "Катеринопільське лісництво", в особі керівника Павлова Л.П.  

Дякуємо кухарям ДНЗ «Ромашка» та кухарям Мокрокалигірської ЗОШ за смачну кашу, а жителям села Суха Калигірка за смачну юшку.

Подяка керівнику ЦФЗН «Спорт для всіх» Рибаку М.Л. за організацію футбольного турніру в день свята на Мокрокалигіоському стадоні. Дякуємо командам із Мокрої Калигірки, Сухої Калигірки, Ступичного та Ветеранів футболу. Спонсором грошових винагород за участь у футболі стало ТОВ «Сиророб».

Дякуємо групі з благоустрою та керівникам закладів громади за упорядкування території Мокрокалигірського парку.

Ми щиро вдячні жителям громади та гостям, що прийшли та приїхали на свято, чим засвідчили свою любов до рідного краю та повагу до людей,які зробили це чудове дійство.

Ще раз дякуємо всім за участь і підтримку та бажаємо міцного здоров’я Вам та вашим родинам, успіхів, сімейного затишку, достатку, благополуччя, мирного неба та всього найкращого!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь