Пошук

Назад в минуле

Дата: 25.05.2017 23:59
Кількість переглядів: 656

Запальні танці, море позитивних емоцій повернули усіх присутніх в роки молодості, у час коли майже кожен знав слова ретро пісень і наспівував їх скрізь.

Ретро дискотека 80-90-х  років , яка відбулася у Мокрокалигірському Сільському  Будинку Культури 14 травня, дала можливість кожному поринути у молоді літа. Чудова атмосфера, цікавий сценарій та зірки села Мокра Калигірка 80-90-х років створили атмосферу вечора.

На ретро дискотеці виступали справжні зірки тих чудових часів, такі як: Сергій Говрас, Яніна Біляк, Володимир Трохименко, Анатолій Степанок, Станіслав Драгомощенко, Володимир Корначук, Наталія Когут.

Під запальні пісні 80-90-х років залюбки танцювали усі присутні. Не дивлячись на те, що у молоді зараз інші вподобання, їм дуже сподобалися ретро пісні і вони з великим задоволенням танцювали протягом усього вечора.

Також неймовірної атмосфери вечору додала директор Будинку культури - Тетяна Василівна Говрас, яка була ведучою дискотеки, вона привітала усіх присутніх жінок із  Днем матері в Україні. Зі словами привітання виступила і голова громади - Вікторія Вікторівна Пипа.

Ретро - дискотека 80-90-х років стала справжнім святом для жителів села. Тому усі з нетерпінням чекають наступної ретро дискотеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Хто відвідує наш сайт?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь